Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Danmark rammes af epidemi i morgen 30. juli

 

0
Posted 29. juli 2014 by

Overskriften kunne ikke være mere aktuelt med Ebola ude af kontrol i Afrika. Heldigvis er det The Last of Us, der tog alt hvad der var værd at tage af priser da det sidste år blev udgivet til PlayStation 3, som morgen udkommer til PlayStation 4 i en remastered udgave.

Aarhus_before Aarhus_after

Det er ikke kun film og musik, der får digitale ansigtsløft og udsendes i en såkaldt ”remastered” udgave. Når computerspillet The Last of Us: Remastered udkommer til den nye PlayStation 4-spillekonsol på onsdag den 30. juni, er der nemlig tale om en optimeret udgave at et at de mest prisvindende spil fra 2013.

The Last of Us udkom til PlayStation 3 i juni sidste år og har vundet over 200 ”årets spil”-titler. Bl.a. vandt spillet fem priser ved den prestigefyldte britiske prisuddeling BAFTA, herunder prisen for bedste spil.

The Last of Us har desuden solgt mere end 6 mio. eksemplarer verden over, hvad der gør det til et at de bedst sælgende spil de sidste år.

Copenhagen city Hall Copenhagen city Hall

Forbedret grafik og nyt indhold
I den nye udgave udnytter The Last of Us: Remastered alle de nye muligheder, PlayStation 4 giver. Spillet er optimeret til en højere billedopløsning og flere billeder i sekundet, som giver bedre grafik og mere flydende og naturtro billeder.

Desuden kommer spillet med helt nyt indhold i form af singleplayer-udvidelsen ”Left Behind” og multiplayer-udvidelserne ”Abandoned Territories” og ”Reclaimed Territories”.

Derudover følger der kommentarspor med fra instruktøren og skuespillere, og så indeholder udgivelsen også en timelang dokumentarfilm, der går bag om skabelsen af spillet.

Frederiksberg Have_before Frederiksberg Have_after

Zombie-inficeret USA
The Last of Us: Remastered foregår i et ødelagt USA, hvor en mystisk svampevirus har inficeret jordens befolkning og langsomt gjort dem til zombier.

Spillets hovedpersoner er den fåmælte våbenhandler Joel og den 14-årige pige Ellie. Som spiller styrer man dem på en livsfarlig rejse over et forladt USA, hvor storbyer er blevet til jungler, og farerne lurer om hvert hjørne.

The Last of Us: Remastered udkommer til PlayStation 4 den 30. juli. Spillet kan både købes online via PlayStation Store og hos forhandlerne. Vores anmeldelse i tekst og som video kommer i morgen.

StoreBaeltsbroen_before StoreBaeltsbroen_after

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment