Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Danske Expeditions: Conquistador på Greenlight

 

0
Posted 25. december 2012 by

Den danske udvikler Logic Artists har fået ders projekt Expeditions: Conquistador støttet via Kickstarter i september 2012. Nu er de inde i den sidste fase af udviklingen af dette taktiske RPG hvor der findes to store kampagner, 100 missioner og 10 klasser med 28 forskellige våben. Du har nu mulighed for at støtte dette spændende danske spil via dette link to Steam. Hvis du gerne vil følge udviklingen af spillet så finder du mere på denne FaceBook side.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment