Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Danske House on Fire har udgivet The Silent Age

 


0
Posted 26. juni 2013 by

The Silent Age – Episode One er et point-and-click adventurespil udgivet til Android. Det er den danske indie udvikler House on Fire der står bag. Det er tidligere udkommet til iTunes og nu får Android ejere også mulighed for at stifte bekendskab med Joe Average.

Du finder spillet gratis via dette link https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.houseonfire.android.thesilentage

Joe Finds Body  Joe Talks to Secretary  Upper Floor Office  X-Ray Room Past

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment