Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Dead Space 3 – historien indtil nu…

 


0
Posted 29. december 2012 by

Det lakker mod enden for 2012 og derfor bliver blikket rettet mod de nye udgivelser som kommer i starten af 2013. Dead Space 3 er nok en af de mest ventede hvor Isaac Clarke er blevet den modvillige helt i serien. Denne gang bliver der også et stort fokus på co-op, i skikkelse af Sergeant John Carver, som også vises i demo’en som kommer 22. januar til Xbox 360 og PlayStation 3.  Dead Space 3 udkommer 8 februar.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 Comments



Be the first to comment!


You must log in to post a comment