Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Deadpool 2 trailer ude nu!

 


0
Posted 7. februar 2018 by

Endelig blev det tid til endnu en trailer for Deadpool 2. Denne gang bliver vi præsenteret for hovedskurken Cable . . . men Deadpool er ikke helt tilfreds med traileren.

Deadpool 2 fortsætter historien om Deadpool’s liv og det bliver endnu vildere nu hvor Cable er en del af den. Der er garanteret endnu flere bande ord, slåskampe og nedbrydning af den fjerde væg. Deadpool er spillet af Ryan Reynolds og Cable af Josh Brolin, som du helt sikkert har set i andre Marvel film, som superskurken Thanos. Der er mange velkendte ansigter med igen fra den første film og vi glæder os forfærdelig meget til at se filmen.

Deadpool 2 kommer i biograferne d. 18 Maj 2018.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment