Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Death Stranding skal være en ny genre

 


0
Posted 18. juni 2016 by

Under Sonys E3 pressekonference præsenterede Hideo Kojima hans nyeste skud på stammen, spillet Death Stranding. Spillet har endnu ikke fået en spilmotor, så der er kun tale om en teaser, der efterlader flere spørgsmål end svar. Nu har Kojima lukket op for nogle hints i gennem hans officielle Twitter-konto, Kojima Productions.

Der er ingen tvivl, om at Kojima har et ønske om at skabe nysgerrighed omkring teaserens betydning for spillet. Ud af en serie af tweets skriver Kojima følgende: “Our game is still far from being released but the ‘game’ has already begun. What are you able to spot?”

Du kan læse hans serie af tweets her.

Kojima slutter af med at skrive, at Death Stranding ikke vil være tilknyttet genre, så som action og RPG. Dette antyder at spillet er et af Kojimas mest ambitiøse projekter, idet langt de fleste spil kan anbringes i en eller flere genre.

Comments

comments


Mille Veddinge

 
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment