Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Dell tilbyder nu Premium Support til danske pc-brugere

 

0
Posted 3. maj 2016 by

Dell har netop gjort sin Premium Support tilgængelig i 110 lande verden over, og det betyder, at danske pc-kunder også kan se frem til at benytte denne service. Premium Support har tidligere kun været tilgængelig i Canada og USA, men nu er døgnsupport-tjenesten altså også tilgængelig i Danmark.

Premium Support giver pc-brugere adgang til teknisk assistance, onsite service og fjernsupport samt automatisk support-funktion til pc’er og tablets, og servicen er den første af sin slags i verden.

Dells SupportAssist-teknologi gør det muligt automatisk at opfange trusler mod både hardware og software – og give brugeren besked, når de opstår. SupportAssist gør det også muligt for Dell-medarbejdere at kontakte brugeren og løse et problem – ofte før brugeren selv bliver klar over det.

 

Nøglefunktioner i Premium Support:

Premium Support giver, ifølge en undersøgelse fra analysevirksomheden Principled Technologies, 59 procent færre support-trin for at løse almindelige hardware-problemer, og løsningen sparer brugeren for 86 procent af tiden i telefonen med support. Desuden giver Premium Support adgang til:

  • Døgnsupport via telefon eller online
  • Onsite service efter en fjernsupport inden for en til to arbejdsdage
  • Ét kontaktpunkt for både hardware- og softwareekspertise
  • Løsning af problemer opfanget med SupportAssist
  • Softwaresupport af en lang række programmer inklusiv Microsoft Office, Explorer, Outlook og mange flere
  • Hjælp og ”sådan gør du”-guides til netværkstilslutning, printer setup, back-up, antivirus-opsætning, opgradering af styresystem og meget andet

Premium Support er tilgængelig i dag
Fra i dag er Premium Support tilgængelig i 110 nye lande inklusiv Danmark på Dell Inspiron- og Alienware-systemer – i Japan dog først fra den 10. maj. Premium Support er også tilgængelig til XPS-systemer fra den 12. juli.

Læs mere om Premium Support her: www.dell.com/dk/premiumsupport

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment