Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Deltag i den lukkede beta for Warface i næste uge

 

0
Posted 16. august 2013 by

I forbindelse med den store messe Gamescom i Køln i den kommende uge har tyske Crytek annonceret at deres first person shooter, Warface, går i lukket beta fra 21. august. Hvis du kommer ned på selve messen så har Crytek en skalamodel af en Chinook helikopter der står i hal 7.  Du kan tilmelde dig beta programmet her: http://www.warface.com/

Warface er free-to-play og er en shooter hvor der hver dag er nye udfordringer du kan løse alene eller som team uanset hvor meget tid du har.

Crytek_Warface_Mech_ActionScreenshot Crytek_Warface_Coop_Favela_ActionScreenshot

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment