Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Den kommende animerede Spider-Man film får trailer

 


0
Posted 11. december 2017 by

Der har været lidt snak i krogende omkring den kommende animerede Spider-Man film. Nu kan vi få snakken et niveau op af, for der er netop landet en ny trailer.

Sony Pictures har frigivet den første teaser trailer til den kommende animerede Spider-Man film som lander i biografen til næste år.

Da filmen først får premiere i julen 2018, så er der selvfølgelig lang tid til vi kan komme ind og se den. Men derfor danne denne trailer et lille indblik i hvad den nye Spider-Man har at byde på.

Skal du i biffen til næste år og se den animerede Spider-Man film?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment