Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Den nye PlayStation har imponerende specifikationer

 

0
Posted 24. januar 2013 by

Vi har udgivet vores egen serie med rygter om den næste PlayStation og hos Kotaku er der samlet lidt mere sammen fra den kilde som også forsøgte at sælge en Xbox udviklingsmaskine. Denne gang er specfikationerne baseret på PS4 udviklingsmaskinen fra januar 2013 kaldet # DVKT-KS000K. Den nye PlayStation har imponerende specifikationer:

System Memory: 8GB
Video Memory: 2.2 GB
CPU: 4x Dual-Core AMD64 “Bulldozer” (altså, 8x cores)
GPU: AMD R10xx
Ports: 4x USB 3.0, 2x Ethernet
Drive: Blu-Ray
HDD: 160GB
Audio Output: HDMI & Optical, 2.0, 5.1 & 7.1 channels

Harddiskens størrelse og de to ethernet porte er formodentlig fordi det er en udviklingsmodel hvor der er ikke er behvor for at hente masser af indhold og portene benyttes til test. Der er også rygter om et stik til hovedtelefoner selvom det ikke virker sandsynligt at det kommer i den endelige version.

Noget af det mere spændende er en ny måde at styre hvem der er logget ind på systemet. Sony har skitseret en model hvor du kan binde kontrolleren til en SEN konto, og dermed kan flere spillere være logget ind og få trophies når der spilles co-op.

Der er også meget tale om en ny kontroller. Selvom den beholder de funktioner og knapper du kender fra den almindelige SixAxis, så bliver der også plads til et touchpad som det der findes på bagsiden af PS Vita. Samtidig skulle den være bedre til at bestemme bevægelse, altså en forbedret accelerometer. Der skulle også være en Share knap som formodentlig kan dele et skærmbillede på Twitter eller FaceBook.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment