Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Der skal god plads til Forza Motorsport 7

 

0
Posted 19. juni 2017 by

Går du med tanker om at skulle have fingrene i Forza Motorsport 7 når det udgives, så kan du med det samme godt sørge for god plads på din harddisk.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at spillet bliver meget flot at se på, men det har desværre også sin pris.

Den officielle information om Forza Motorsport 7, fortæller os nemlig at spillet kommer til at fylde hele 100 GB på harddisken. Så vi kan med det samme godt sørge for at gøre godt plads på vores Xbox One og PC når det udgives den 3. Oktober.

Grunden til det fylder så meget, skal nok findes i at man har pudset det ekstra meget af for at kunne fremvise hvad Xbox One X kan præsterer. Men det er dog stadig vildt at et spil skal fylde så meget.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment