Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Destiny 2 den kommende måned

 

0
Posted 10. september 2017 by

Der er mere end 50 timers indhold ved bare at tage hovedhistorien og de mange sidemissioner. Hele rejsen er dog meget længere med aktiviteter som bliver aktive gennem den kommende måned. Claner er nu aktive og kan du nå at optjene 100.000 så er der ekstra glimmer at hente. Gennemfører I som clan forskellige aktiviteter så får alle clan-medlemmer også et engram. Det kan give op til fire hver uge. Har du styr på Heroic Public Events? Ellers kig over til Vikings of Destiny i deres forum under Tips & Tricks som er åben for alle. Her finder du guides så du også får bedre loot.

Everything you love about Earth is gone. And now a psycho rhino named Ghaul is coming to destroy the Last City on Earth.

It’s time to grab some big guns, unite our scattered heroes, and take back our home.

DESTINATIONS TO EXPLORE
There are many destinations in Destiny 2 ready to be explored.

Nessus

IO

Titan

European Dead Zone (EDZ)

ADVENTURES TO EXPLORE
Destiny 2 is a game for everyone, regardless if you prefer story missisons, pvp multiplayer or co-op!

The Farm

Campaign (Story Missions)

The Crucible (pvp)

Strikes (co-op)

Don’t miss out on the 6 player Raid that will be live September 12th!

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment