Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Det femte mest spillede spil i verden trender i Danmark

 

0
Posted 29. august 2016 by

Trivia Crack, det globale succesfulde trivia spil som har gjort sig bemærket hos over 200 millioner brugere på verdensplan, trender denne sommer i nordiske lande. Danmark er i front på den europæiske rangering, da spillet her er blevet installeret på 1 ud af 5 smartphones.

Trivia Crack tog verden med storm. Det blev valgt til at være blandt de bedste i begge Stores i 2014 og blandt de bedste i App Store for 2015. Efter at have ført rangeringen i over 36 lande og være det femte mest spillede spil nogensinde, har det stadig ikke stoppet med at fange nyt publikum. Nu er det blevet Danmarks tur.

Denne sommer er Trivia Crack spillet der er “in” i de nordiske lande. Især i Danmark, hvor det er blevet det mest downloadede trivia spil, og er en favorit blandt de unge – de fleste af dem mellem 13 og 28 år – som elsker at svare på spørgsmål om sport, film, tv-serier, musik og sjov fakta om geografi, videnskab og historie, blandt andet.

Trivia Crack er et spil hvor brugerne lærer mens de spiller. Det er karakteriseret ved dets nye og sjove indhold, og det er åbent for fællesskabet, som kan bedømme og foreslå spørgsmål, omkring nuværende emner. På denne måde har danskerne sat deres fingeraftryk på spillet ved at foreslå over 200,000 spørgsmål. Eksempler på nogle af de mest populære spørgsmål foreslået inkluderer: ‘Hvad hed Balders kone i den nordiske mytologi?’, ‘Hvem har skrevet Måneskinssonaten?’, ‘Hvem scorede det sidste mål i Champions League finalen i 14/15?’

Vi ser nogle interessante trends i Danmark, fra både hardcore brugere og almindelige app-spils brugere, som bruger vores trivia spil. De har indsendt og foreslået mere end 200,000 spørgsmål og fører den europæiske rangering.” fortæller Maximo Cavazzani, administrerende direktør i Etermax. “Danske brugeres favorit spørgsmål er i Underholdning og Sports kategorierne, og i gennemsnit er spørgsmålene i Historie kategorien de sværeste. Det er dejligt at se hvordan spillet har nået folk rundt om på kloden: fra Argentina til Canada, fra Tyrkiet til Danmark.

Trivia Crack kan downloades fra følgende online app stores
Apple AppStore
GooglePlay
Om Etermax
Grundlagt i 2009, Etermax er et selvstændigt, mobil-app, spiludviklingsfirma, som står bag populære spil som Aworded Crack, WordCrack og det utroligt populære Trivia Crack. Med over 200 millioner brugere på verdensplan, er dette vanedannende spil, som har taget verden med storm, blevet et af det mest spillede spil-apps i verden, og det er en af de førende app’s i mere end 36 lande.

Trivia Crack har også modtaget adskillige priser som, Latin America Kids’ Choice Award for “Bedste App”, en Amazon(USA) pris for “App of the Year”, og en Les Apps Award fra Frankrig for “Bedste App for offentligheden”. Det var det første spil til at blive erklæret af kulturel interesse af Kulturministeriet i Argentina.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment