Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Det gratis Tekken Card Tournament er hentet over 1 million gange

 

0
Posted 12. april 2013 by

Namco Bandai har udgivet kort spillet Tekken Card Tournament til iTunes i sidste uge og nu er det også kommet til både Android og som web spil. Det gratis Tekken Card Tournament er hentet over 1 million gange gennem de seneste 4 dage oplyser Namco Bandai. Du kan hente Tekken Card Tounament gratis på iTunes, eller spille på nettet på spillets hjemmeside, og hente det til Android på Google Play.

Som tak for den store interesse har Namco Bandai reduceret prisen på booster pack med 30% fra i aften kl. 18 og de kommende 48 timer. Nu kan du spille kampsportsspil selvom du er langsom og ukoordineret.

tekken card 01 tekken card 02 tekken card 03 tekken card 04

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment