Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Det vanvittige platforms spil Cloudberry Kingdom er ude nu

 


0
Posted 31. juli 2013 by

Cloudberry Kingdom, handler sjovt nok, om riget Cloudberry hvor den pensionerede helt Bob, hives tilbage i aktiv tjeneste for at få styr på Kobbler maniske ondskab og Prinsessens endeløse kedsomhed.

Cloudberry Kingdom er et platforms spil med en dynamisk bane designer. Det betyder at hver bane er ny hver eneste gang uanset om du vælger den letteste sværhedsgrad eller du går for mega ultra hardcore.  Der er mere end 10 forskellige helte typer hvor du kan spille lokal multiplayer med op til 4 spillere, i spil typer som Story, Free Play og Arcade.

Cloudberry Kingdom er ude nu til PlayStation Network,  Xbox Live Arcade og PC via Steam. Det kommer i morgen til Wii U.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment