Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Din digitale PlayStation 4 spilsamling følger dig

 

0
Posted 11. juli 2013 by

Chefen for Sony’s udviklere bag PlayStation, Neil Brown, har på konferencen Develop, fortalt at din PlayStation 4 spilsamling er mobil. Systemet med at du kun behøver at installerer en del af et spil før du kan begynde (play-as-you-download), finder nemlig anvendelse hvis du logger ind på en anden PlayStation 4. Din spilsamling er mobil og følger dig der hvor du er logget ind. Play-as-you-download gør det praktisk anvendeligt. Dermed er der fuld mobilitet på både din digitalespilsamlinger og dem du køber på fysiske medier.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment