Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Disney Fairies: Led og Find ude på iTunes

 


0
Posted 20. februar 2013 by

Så kan du godt gemme din iPhone og din iPad væk inden de mindste i familien opdager at “Disney Fairies: Led og Find” nu findes på iTunes til 7 kr. Det giver mulighed for at spille som forskellige feer som optakt til den kommende animationsfilm Klokkeblomst Og Vingernes Hemmelighed. Det er på dansk og skal du have ro på bagsædet når de mindste skal hentes så er linket til iTunes lige her.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment