Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Disney Infinity annonceret

 

0
Posted 15. januar 2013 by

Disney Interactive har på en pressekonference i Los Angeles her til aften annonceret deres største interaktive statsning kaldet Disney Infinity. Disney Infinity bliver en kombination af Skylanders, hvor du har figurer som du kan bringe til live i et spil ved at sætte dem på en platform. Disney Infinity fungerer på samme måde i det som kaldes Play Sets. Her er det kun figurer som hører hjemme i den aktuelle verden som kan bruges. Det bliver helt klassisk med missioner baseret på forskellige Disney og Pixar universer. I første omgang er Pirates of the Caribbean, Cars og Monsters University (fra den kommende film af samme navn) annonceret.

Toy Box bliver tilsvarende Anders’ legetøjskiste fra Toy Story hvor du selv kan skabe din egen verden. I den verden kan alle figurer deltage i løjerne uanset hvor de ellers hører til. Det betyder at du kan lave racerløb mellem Lynet McQueen og Dash fra de Utrolige. Denne del kommer til at minde om LittleBigPlanet hvor du også kan uploade det du har lavet hvor det så bliver modereret af Disney. Der er også skabeloner (blueprints) som du kan følge så det bliver lettere at lave f.eks. et slot. Samtidig vil der bliver konkurrencer hvor det f.eks. gælder om at lave den flotteste by.

Disney Infinity udgives til Xbox, PlayStation, Wii, Wii U, mobile enheder og som spil på Internettet i juni i USA og til sommer i Danmark.

disney infinity 01

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment