Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Disney Inifnity 2.0 Collectors Edition til PlayStation

 

0
Posted 23. juli 2014 by

Dinsey har annonceret at der kommer en Collectors Edition til PlayStation 3 og PlayStation 4. Den kommer til at indeholde alle Avengers figurerne som er Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye and Black Widow og Hulk. Hulk bliver først tilgængelig i bølge 2 som løs figur, så dette er eneste mulighed for at få Hulk ved udgivelsen. Der er desuden en stand til 6 figurer med en Frost Beast som baggrund.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment