Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Dissidia Final Fantasy NT har fået udgivelses dato

 


0
Posted 18. august 2017 by

Det har været stående i det uvisse hvornår Dissidia Final Fantasy NT blev udgivet til Playstation 4, indtil nu.

Square Enix har nemlig været så flinke at løfte sløret for hvornår vi alle kan nyde Dissidia Final Fantasy NT. Og ikke nok med det, så har de også frigivet en video, som viser os en masse om brugen af Dualshock 4 controlleren i spillet. Der er også lidt gameplay i denne video, så den er værd at se. Kast blikket op i toppen af nyheden, så har I denne video.

udgivelses datoen på Dissidia Final Fantasy NT er den 30. Januar 2018, så der er lidt tid endnu til vi kan nyde spillet. Men vi håber dog for alle at I er valgt til den beta der snart åbnes op for.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment