Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Dobbelt nominering som “CES 2018 Innovation Awards Honoree” til lydkortet Sound BlasterX AE-5

 

0
Posted 15. november 2017 by

Sound BlasterX AE-5 er nomineret til “CES 2018 Innovation Awards Honoree” og hædres i to kategorier: “Computer Hardware and Components” og “Computer Accessories”. Det audiofil-klassificerede spillydkort med hovedtelefon-forstærker til pc og verdens første integrerede RGB-styring.
Creative annoncerede i dag, at Sound BlasterX AE-5 er blevet nomineret til den prestigefyldte “CES Innovation Awards Honoree”-titel i to kategorier: “Computer Hardware and Components” og “Computer Accessories”.
Sound BlasterX AE-5 er designet til at levere den ultimative lydpræstation med fuld kraft på 122dB 32-bit/384kHz ESS SabreTM DAC. Spillydkortet er det første af sin slags til at have en Xamp-funktion, der er en skræddersyet, separat hovedtelefonforstærker, og indbygget RGB-styring med det fuldt tilpasningsdygtige Aurora Reactive-lyssystem Systemet virker endda med Aurora Reactive SDK for udviklere, der frit vil tilpasse, animere og synkronisere lysenes opførsel med andre Sound BlasterX-produkter.
Produkterne i det prestigefyldte “CES 2018 Innovation Awards Honoree”-program bedømmes af en prominent jury af uafhængige industrielle designere, ingeniører og repræsentanter fra branchepressen. Programmet hædrer enestående design og teknik i avanceret forbrugerteknologi i mere end 28 produktkategorier.

 

De nominerede vurderes på deres tekniske, æstetiske og designmæssige kvaliteter, tilsigtet anvendelse/funktion og brugerværdi, unikke eller nye funktioner, og hvordan produktets design og innovation direkte sammenlignes med andre produkter på markedet. De produkter, der udvælges til “CES Innovation Awards Honorees”, fremviser innovativt design og teknik blandt nogle af de mest avancerede teknologiprodukter og -tjenester på markedet. En liste med samtlige “CES 2018 Innovation Honoree”-produkter kan ses på: CES.tech/Innovation.

Lydkortet Sound BlasterX AE-5 bliver fremvist på CES 2018, verdens største messe for forbrugerelektronik, fra 9.-12. januar 2018 i Las Vegas, Nevada. Produktfremvisningen finder sted på The Venetian, 2. etage, Veronese 2504.

Du kan få mere at vide om Sound BlasterX AE-5 på creative.com/blasterx-ae5.

Om “CES Innovation Awards”
De prestigefyldte CES Innovation Awards sponsoreres af Consumer Technology Association (CTA)TM, der står bag CES 2018, som er det globale samlingssted for alle, der interesserer sig for forbrugerteknologiens virksomheder, og som har anerkendt store præstationer inden for produktdesign og -teknik siden 1976.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment