Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Dracula’s Castle på iTunes og Google Play

 

0
Posted 6. marts 2013 by

Dracula’s Castle er udviklet af  Fortuna Lion Game Studio og er er i kategorien Sliding Puzzle. Opgaven er at rydde op på Dracula’s slot inden den dystre ejer kommer hjem. Du skal gennem 10 forskellige billeder finde de ting som ikke hører hjemme så hvert rum er pænt. Det er på tid og i stigende sværhedsgrad. Du finder den gratis udgave på iTunes lige er, og kender du genren så akn du hente den fulde udgave til 7 kr til både iTunes og Google Play.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment