Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Dræb alle grønsager og red verden i Super Cane Magic ZERO

 


0
Posted 12. januar 2018 by

Studio Evil har sammen med den italienske tegneserietegner Sio lavet et spil for veganere eller andre som nyder at slagte alle mulige former for grønsager i spillet Super Cane Magic ZERO. Masser af Poptarts er eksploderet hvilket starter et grønsagsoprør. Du skal som Dude eller Dudette finde en hund, genstarte Internettet og redde dagen. Det udkommer i løbet af foråret til XO, PC, PS4 og senere til Nintendo Switch.

Key Features
– Story Mode with local co-op for 4-players
– Local PvP Arena Mode
– Huge, colourful gameworld
– Fight a giant potato!
– Designed by Italian comic artist / YouTube star Sio
– Procedurally Generated Dungeons
– Eat at least four types of rock!
– Belief System RPG Character Progression
– Cast of 15+ Playable Crazy Characters
– Throw people into lava pits!
– Shoot lasers from the eyes of an old man!

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment