Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Dragonica Fusion udvidelse en hyllest til Ragnarök

 


0
Posted 4. februar 2013 by

Dragonica er et free-2-play MMORPG i manga-stil som udbydes af gPotato og Gala Network. I sidste uge udkom udvidelsen Fusion som tilføjer flere områder og figurerer. Denne pakke er udviklet af Gravity Games, som udbyder det populærer MMORPG Ragnarök. Udover de sædvanlige udvidelser med flere quests, byen Geffen, kostumer og meget andet så findes der en dimensions portal kaldet “Eye of Dimension” som giver spilleren mulighed for at rejse mellem Dragonica og Ragnarök. Utroligt spændende at konkurrerende udviklere samarbejder på tværs af deres udgivelser.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment