Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Dualshock 4 controlleren udgives i endnu en ny farve

 

0
Posted 20. oktober 2017 by

Gad vide om Sony er røget med på på Halloween feberen? Det lader det til når man ser deres kommende Dualshock 4 controller.

Den nye controller er nemlig orange, og er meget Halloween inspireret må man sige. Sony har på den officielle Playstation Blog nemlig løftet sløret for denne nye farve.

Om denne nye controller kan købes i Danmark fortæller historien intet om. Men vi håber selvfølgelig på vi er et af de udvalgte lande den sælges i.

Den orange Dualshock 4 controller udgives den 14. November.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment