Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Epic Mickey 2 – Sammenhold gør stærk demo

 


0
Posted 8. november 2012 by

Epic Mickey 2 – Sammenhold gør stærk demo ligger nu til at hente på PlayStation 3 Store. Det er eventyret med Mickey og Oswald skabt af Warren Spector. Du får mulighed for at spille Mickey mens Oswald bliver styret af den den kunstige intelligens. Du får mulighed for at spille introduktionen og de første baner af det nye eventyr i Ødeland. Der er også sang og dans og da spillet er på dansk så synes jeg du skulle have en af sangene. Epic Mickey 2 – Sammenhold gør stærk udkommer til PlayStation, Xbox og Wii U.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment