Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Er dette mon udgivelses datoen til Days Gone?

 

0
Posted 19. juni 2017 by

Days Gone har skabt en masse god omtale, og har allerede en fast fanskare. Men vi kender ikke udgivelses datoen. Indtil nu måske.

Det kan være at Sony har dummet sig en smule og røbet udgivelses datoen ved et uheld. For de har nemlig udgivet en video med de bedste trailere fra dette års E3, og der stod udgivelses datoen til Days Gone også.

Den blev hurtigt pillet ned af nettet igen, men Gearnuke har været hurtigt og snuppet dette screenshot:

Så holder dette stik, så kan vi alle nyde Days Gone den 29. December i år. Da det er en Fredag, så er det ikke helt utænkeligt at det kunne ske. Men vi må lige se tiden an og vente på en helt officiel udgivelses dato på Days Gone.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment