Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Få SteamWorld Dig gratis

 

0
Posted 11. september 2017 by

SteamWorld Dig er et af Indie spil som mange spillere elsker Indie platformen for. Og nu er der godt nyt til dem der ikke har spillet endnu.

Du kan nemlig downloade spillet ganske gratis. Spilet er nemlig blevet en del af “On The House” konseptet som man må betegne som EA´s gavebod.

Det eneste du skal have for at få spillet er en Origin konto (som er gratis), og så skal du klikke her. Og har du ikke en Origin konto, opretter du da bare en.

Er SteamWorld Dig et spil der får dine Indie spil gener helt op og ringe?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment