Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Far Cry 3 Blood Dragon udkommer digitalt 1. maj

 


0
Posted 12. april 2013 by

Far Cry 3 Blood Dragon udkommer digitalt 1. maj. Du er sergent Rex Colt: Mark IV cyber–kommandosoldat. Året er 2007. Jorden har været hærget af en atomkrig, der brød ud i halvfemserne. Øst mod vest-konflikten har hærget i generationer, og menneskeheden kæmper for at få fodfæste oven på et katastrofalt årti. Nye veje til fred må afprøves, og den amerikanske cyborg-hær har fundet løsningen: Et mægtigt biovåben på en fjerntliggende ø. Din mission er at indsamle information og finde ud af, hvad det er, der sker.

FC3BD_Badass_Pause  FC3BD_Lab  FC3BD_Minigun_battle  FC3BD_OMEGA_door

FC3BD_shotgun  FC3BD_Sniper

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment