Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Fona truet af lukning

 

0
Posted 2. februar 2016 by

Det er ikke så tit vores nyheder har med elektronik giganter at gøre, men denne nyhed har dog skabt en del debat, så derfor vil vi selvfølgelig også sende denne triste nyhed ud til læserne her.

Vi har jo alle nok været glade købere af både de nyeste spil og gadgets i Fona, men dette kan i værste tilfælde snart være fortid.

Fona har netop meddelt deres kreditorer at de må vente lidt med deres penge, da de desværre er truet af lukning.

Så vildt lyder det i pressemeddelelsen fra Fona af.

Fona har 56 butikker fordelt i hele Danmark, og ca 750 medarbejdere, så det er ikke kun os gamere der bliver ramt af denne sag.

De seneste års pris krig har desværre taget for hårdt på Fona’s budget, og det har ramt dem meget hårdt økonomisk.

Fona har siden 2013 kørt med et meget stort underskud (ca 30 millioner om året), så hvis de ikke får styr på det, så kan butikskæden i værste tilfælde lukke.

De søger for tiden ny kapital i form af nye ejere eller samarbejds partnere.

Hvis du har bestilt noget i din lokale Fona, eller på nettet, eller sendt noget til repetition bliver det selvfølgelig ordnet lover Fona.

Butikkerne og netbutikken holder også åbent som de plejer indtil videre.

Vi følger selvfølgelig sagen.

Ville du være trist over hvis Fona ikke skulle klare det?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 Comments



Be the first to comment!


You must log in to post a comment