Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

FORCED 2: The Rush annonceret af danske BetaDwarf

 

0
Posted 22. juli 2014 by

Danske BetaDwarf udgav sidste år FORCED på Steam. FORCED er et taktiskt arena co-op spil med tilfældigt genererede baner med fælder du skal undgå og fjender du skal slå ihjel. Nu er opfølgeren FORCED 2: The Rush annonceret til at udkomme i 2015. Det bliver et spil hvor grupper af gladiatorer kæmper mod dødbringende fælder og agresive uhyrer indtil kun halvdelen er tilbage og kan kalde sig vindere.

Du kan se mere her: http://store.steampowered.com/app/265000

FORCED udgivet i 2013 finder du her: http://store.steampowered.com/app/249990/

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment