Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

GamersLounge på Gamescom 2013

 

0
Posted 19. august 2013 by

Igen i år tager GamersLounge turen til Køln til Gamescom 2013 for at se hvad den spil industri mener vi skal bruge penge på den kommende sæson. Vi tweeter direkte fra de enkelte aktiviteter, som f.eks. EA pressekonference du også kan følge live her. Vi deltager også på Sony pressekonference tirsdag aften k. 19 hvor vi håber at få udgivelses dato for PlayStation 4. Der skulle bliver præsenteret noget nyt fra Blizzard så her lytter vi også spændt, under pressekonferencen onsdag middag.

Desuden tager vi turen rundt til mange af de forskellige udviklere lige fra danske Full Control og Press Play til Ubisoft, EA, og Activision. Vi spiller ARMA III, Batman, Call of Duty Ghosts, Skylander, Warframe, Blacklight og så til PC spillerene ser vi lige hvad AMD har på programmet. Vi kigger også lige forbi Wargaming og ser selvfølgelig hvad Nintendo har at byde på.

Du kan tweete et spørgsmål og så skal vi gøre hvad vi kan for at finde svaret.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment