Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Ganondorf bliver en spilbar figur i spillet Hyrule Warriors

 


0
Posted 5. august 2014 by

I dagens Hyrule Warriors Direct-udsendelse afslørede Nintendo, at Ganondorf bliver en spilbar figur i spillet Hyrule Warriors. Nintendo oplyste desuden, at der vil blive udgivet en Limited Edition af Hyrule Warriors.

Udsendelsens værter er Yosuke Hayashi fra Koei Tecmo Games og Eiji Aonuma fra Nintendo.

Ud over Ganondorf kan spillere også se frem til at spille som Zant fra The Legend of Zelda: Twilight Princess og Ghirahim fra The Legend of Zelda: Skyward Sword samt mange andre kendte figurer fra Legend of Zelda-spillene.

I Hyrule Warriors Direct får du også mere at vide om spillets Legend Mode og alle de øvrige kendte figurer fra Legend of Zelda-serien, som vil dukke op i spillet.

Du får også mere om den nye spilfunktion Adventure Mode, hvor du kommer til at kunne undersøge områder og lede efter sjældne genstande. Adventure Mode vil være en nostalgisk oplevelse for alle, som har spillet det første Legend of Zelda-spil – se Hyrule Warriors Direct for nærmere forklaring!

Limited Edition-udgaven af Hyrule Warriors indeholder spillet samt et Scarf Collector’s Item, som ligner det, Link bærer i spillet. Tørklædet er blåt med orange detaljer og har et stort Triforce-logo.

Hyrule Warriors udkommer den 19. september.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment