Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Generation 3 kommer til Pokémon GO i denne uge

 


0
Posted 6. december 2017 by

Niantic har lovet os at den længe ventede generation 3 af Pokémon ville komme inden året er omme. Nu har de lovet at det bliver i denne uge, så det er lige oppe over.

Den 3. generation af Pokémon tæller hele 50 nye Pokémon, så der er rigeligt med nyt til vores Pokédex. Men det er faktisk ikke alt, for noget helt nyt lander også til Pokémon GO.

Vi vil fremover også opleve at vejret skifter inde i spillet. Det skulle efter sigende være lavet sådan at når det er regnvejr, snevejr eller solen skinner, så gør den det samme inden i spillet. Så tænker du måske at det ikke lyder så vildt, men det er faktisk ret vildt. For angående hvad vejret er, så vil der være større mulighed for spawns af henhold til vejret. I kan se en introduktion af det i videoen der er vedhæftet nyheden her. Og I kan til lige med se de forskellige vejr situationer lige her:

Vi kender ikke dagen hvor dette udgives, men det bliver inden ugen er omme.

Vi ses der ude trænere!

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment