Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

God Eater 3 annonceret

 


0
Posted 10. oktober 2017 by

Bandai Namco har annonceret en ny titel. Byd velkommen til God Eater 3.

Denne spil serie er ikke så kendt på vores breddegrader, men det bliver der lavet om på med God Eater 3. For nu udgives spil serien endelig også i Europa. Der er ikke så meget ude omkring spillet endnu, men vi deler hermed den officielle udmelding fra Bandai Namco:

Team up with your other God Eaters to take down monstrous new Aragami that are tearing apart locations around the globe. But this won’t be your only mission, something is happening to the God Eaters and the line between dark and light has never been so thin… It’s time to start breaking free from the cursed shackles that bind the soul of the God Eaters while the battle will rush as never before…”

Ud over det, så er den første trailer allerede ude til spillet. Den kan I se ved at kaste blikket op i toppen af denne nyhed.

Spillet har ikke udgivelses dato endnu, så den kan vi desværre ikke dele med jer.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment