Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Gratis cowgirl action med Jane Wilde på iTunes

 


0
Posted 24. maj 2013 by

Savner du action til din iPhone eller iPad til en regnfuld weekend? Så er Jane Wilde netop landet på iTunes. Vi taler om en klassisk side scrollende shooter udviklet af LevelBit. Her får du et kæmpe arsenal af våben du i skikkelse af den hårdt pumpede helt Jane Wilde, benytter til at nedlægge de ikke-døde i mange forskellige western spøgelsesbyer. Du finder Jane Wilde gratis via dette link til iTunes.

IMG_0466  IMG_0480  IMG_0483  IMG_0488

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment