Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Gratis version af Minion Master

 

0
Posted 16. oktober 2012 by

Minion Master er et digital brædtspil til hvor du kombinerer kort som du kender det fra f.eks. Magic The Gatherring, med traditionel brædtspil med sekskantede felter i en strategisk kamp mod andre. Det er udviklet af BitFlip Games og de har netop annonceret en Lite version som bliver gratis at spille. Du kan finde mere på spillet hjemmeside www.minionmaster.com. Vi har samlet skærmbilleder nedenfor.

  

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment