Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Guardians of Middle-earth MOBA

 


0
Posted 6. november 2012 by

Guardians of Middle-earth MOBA er introduktionen til Multiplayer Online Battle Arena, hvor du har mulighed for at spille sammen med 9 andre i det kendte univers fra Tolkiens bøger. Guardians of Middle-earth er et movie tie-in til den kommende film ”The Hobitten: An Unexpected Journey”. Du kan spille som Gandalf, Gollum, Legolas, Sauron eller en af de andre figurerer fra Hobitten. I Guardians of Middle-earth kan du online tale sammen med andre spillere i den indbygget voice-chat og selvfølgelig se alle former for statistikker. Du kan spille 5 mod 5 eller kæmpe om den kunstige intelligens. Det udkommer i december til PC, og som download til på Xbox Arcade og PlayStation Store.

I denne om gang har vi de to første introduktions film til Multiplayer Online Battle Arena, forkortet MOBA. Her får du en forklaring til hvordan spillet fungerer.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment