Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Guardians of Middle-earth MOBA

 


0
Posted 6. november 2012 by

Guardians of Middle-earth MOBA er introduktionen til Multiplayer Online Battle Arena, hvor du har mulighed for at spille sammen med 9 andre i det kendte univers fra Tolkiens bøger. Guardians of Middle-earth er et movie tie-in til den kommende film ”The Hobitten: An Unexpected Journey”. Du kan spille som Gandalf, Gollum, Legolas, Sauron eller en af de andre figurerer fra Hobitten. I Guardians of Middle-earth kan du online tale sammen med andre spillere i den indbygget voice-chat og selvfølgelig se alle former for statistikker. Du kan spille 5 mod 5 eller kæmpe om den kunstige intelligens. Det udkommer i december til PC, og som download til på Xbox Arcade og PlayStation Store.

I denne om gang har vi de to første introduktions film til Multiplayer Online Battle Arena, forkortet MOBA. Her får du en forklaring til hvordan spillet fungerer.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment