Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Guardians of Middle-earth: Thrain & Gothmog

 


0
Posted 10. november 2012 by

Vi har tidligere vist Guardians of Middle-earth MOBA filmene og denne gang stifter vi bekendskab med Thain og Gothmog. Thain II er søn af Thorin Oakenshield, som blev sendt i landflygtighed fra Lonely Mountain af dragen Smaug, Desuden kan du i filmen også opleve Gothmog, som er en skånselsløs løjtnant i hæren Witch-king. Han kæmper nådesløst mod alle fjender og bruger maskiner til at ødelægge modstanderens bygninger. Guardians of Middle-earth udkommer i december.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment