Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Guide til Galaxy on Fire 2 HD

 

0
Posted 27. december 2012 by

Galaxy on Fire 2 HD er en open world space shooter fra Fishlabs. Den har fået rigtigt gode anmeldelser og er blandt de titler du skal stemme på til Danish Game Awards 2013. Spillet er udgivet på Android, PC og til iOS, hvor der nu også findes en guide til selve spillet og de to udvidelse pakker Valkyrie og Supernova. Guiden er lavet i samarbejde med specialisten Steel Media som har lavet både en iPhone og en iPad version af guiden.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment