Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Halo 6 får split screen

 

0
Posted 19. oktober 2017 by

En ting som fans af Halo serien har været meget glade for er spillets split screen mulighed. Halo 5 havde ikke muligheden, men det ændres igen i Halo 6.

Fans verdenen over har været meget utilfredse med Halo 5 ikke havde split screen mulighed, og det har 343 Industries lyttet til. De har for nyligt i et livestream bekræftet at Halo 6 får split screen:

Til jeres hjælp, så kan vi fortælle I skal spole frem til omkring 1 time og 45 minutter, så får vi dette bekræftet af Bonnie Ross.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment