Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Halo Reach multiplayer video

 

 
Resumé
 

criteria 1
 
 
 
 
 
5/5


 


Sammendrag

Nedenfor kan du se en af de første video’er som viser Halo Reach multiplayer. Det er en omgang Team Slayer på banen Zealot som er et redesign af den utroligt populære bane Midship fra Halo 2. Den indeholder mange forskellige niveauer og er optimeret til 4v4team kampe. En af de andre er Reflection der kendes […]

0
Posted 15. august 2010 by

 
Nyhed
 
 

halo_r_590

Nedenfor kan du se en af de første video’er som viser Halo Reach multiplayer. Det er en omgang Team Slayer på banen Zealot som er et redesign af den utroligt populære bane Midship fra Halo 2. Den indeholder mange forskellige niveauer og er optimeret til 4v4team kampe.

En af de andre er Reflection der kendes som Ivory Tower fra Halo 2. Også en af de meget populære baner. Der er også nye baner i Reach hvor en af de mere markante bliver Spire som er en asymmetrisk bane med et kæmpe Covenant tårn i midten. Denne bane er specielt designet til den helt nye game mode Invasion hvor du skal kæmpe mod fremrykkende jord og luft tropper.

Comments

comments


Techsupport

 


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment