Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Hand of the Gods: SMITE Tactics har fået åben beta

 

0
Posted 11. august 2017 by

Efter kortspillet Heartstone blev udgivet har mange fulgt efter. Nu er turen kommet til Hand of the Gods: SMITE Tactics.

Der er netop startet en åben beta for Hand of the Gods: SMITE Tactics, og da den er åben så kan alle være en del af den. Så tør du prøve kræfter med et nyt kortspil, så skal du bare klikke her.

Hand of the Gods: SMITE Tactics er bygget op omkring Smite universet, så spiller du den meget hypede MOBA titel Smite, så vil du nok elske dette spil.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment