Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

HITMAN får sin egen TV serie

 

0
Posted 14. november 2017 by

I sidste uge kunne vi fortælle om der var et nyt HITMAN spil på vej. Nu kan vi med lige så stor glæde, fortælle at HITMAN også får en TV serie.

Det er netop blevet offentliggjort at Fox 21 og Hulu laver et samarbejde om en HITMAN TV serie. Serien bliver instrueret af Derek Kolstad som vi kender mest som skaberen af John Wick filmene.

Der er ikke noget ude om hvornår denne TV serie har premiere. Men lige meget hvad, så ser vi meget frem til en serie med Agent 47.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment