Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

HTC Desire 530 – flot design og funktionalitet til enhver

 

0
Posted 21. februar 2016 by

Ny smartphone med 4G LTE til designkritiske forbrugere med et stramt budget

HTC præsenterer det nyeste medlem af Desire-serien, HTC Desire 530. Med sit stilrene design og en række unikke HTC-features sætter Desire 530 nye standarder hvad angår valuta for pengene for smartphones i prisklassen.Desire 530 lanceres i Danmark i den klassiske Graphite Gray, der udstråler enkelhed og funktionelt design. I kraft af Android 6.0 har du adgang til alle de nyeste apps på Google Play, og med HTC Sense er du sikret den bedste Android-oplevelse på markedet. HTC Sense Home kan automatisk vise dig relevante apps, alt efter hvor du befinder dig – arbejdsrelaterede apps på kontoret og spil og underholdning, når du er derhjemme.

HTC Desire 530 har 16 GB indbygget lagerplads, der kan suppleres med SD-kort på op til 2 TB. Du har sågar mulighed for at kombinere den interne hukommelse og SD-kortet, så Android-operativsystemet og dine apps ser det som ét stort drev. Kort sagt masser af plads til apps, billeder, videoklip, musik osv. uden at det koster en formue. Skulle du alligevel løbe tør for plads på telefonen, giver Desire 530 dig uendelig lagerplads til billeder og videoklip på Google Photos, hvor du let kan søge efter ansigter, placering, tema eller bestemte nøgleord.

HTC Desire 530 har to indbyggede kameraer – et på fronten, og et på bagsiden. Frontkameraet på 5 Mpixel er perfekt til at snuppe hurtige selfies, og med Auto Selfie, Voice Selfie og Photo Editor er det en leg at få det bedste frem i dig hver gang.

Kameraet på bagsiden har en BSI-sensor på 8 Mpixel, der sikrer bedre billedkvalitet ved lav belysning. Med panoramabilleder, kontinuerlig optagelse og videooptagelse i 720p er der indstillinger til enhver situation, og med HTC Desire 530 kan du fange ethvert øjeblik, inden det er forbi – også selvom telefonen er gået i dvale. Tryk blot på tænd/sluk-knappen for at genaktivere kameraet og tage flere billeder – uden at du skal låse telefonen op først.

HTC har en tradition for at levere en lydkvalitet i særklasse, og den videreføres i Desire 530. Takket være en fremragende forstærker og de indbyggede HTC BoomSound-profiler får din musik de bedste vilkår for at imponere – uanset hvilke hovedtelefoner du foretrækker at bruge.

Pris og tilgængelighed
HTC Desire 530 kan købes i Danmark fra uge 11 i Graphite Gray til en vejl. pris på 1.690 kr. Den forhandles hos: Elgiganten, Telenor, Telia, CallMe, Komplett og Dustin.

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment