Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Igen problemer med Xbox LIVE

 

0
Posted 4. januar 2013 by

Microsoft starter året i absolut dårligste stil. Hele efteråret har Xbox LIVE Cloud Saves kæmpet med stabiliteten og efter flere dage over årsskiftet hvor flere brugere ikke har kunne tilgå deres Cloud save games, er den nu gal igen. Aktuelt er store dele af Microsoft Xbox LIVE betalingstjeneste nede, inklusive xbox.com som kun viser følgende:

Service Unavailable – DNS failure

The server is temporarily unable to service your request.

Please try again later. Reference #11.64ddd7c3.1357339144.68e86223

Derfor er det selvfølgelig også småt med informationerne selvom mit gæt er at nogen har “opgraderet” til Windows 8. Det store spørgsmål er selvfølgelig hvor mange gange Microsoft har tænkt sig at give en måneds gratis Xbox LIVE, når tjenesten er så ustabil som den er.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment