Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Indspilningen til The Walking Dead stoppes på ubestemt tid

 

0
Posted 15. juli 2017 by

Hvis I ser frem til næste sæson af super hit serien The Walking Dead, skal I desværre vente noget længere end beregnet.

Serien er nemlig ramt af en større tragedie, der gør at produktionen af den stoppes på ubestemt tid. Stuntmanden John Bernecker er desværre afgået ved døden skriver TMZ. Han skulle hoppe ned fra en balkon og lande på en madras. Men da han hoppede ned landede han lige ved siden af madrassen, og slog hovedet ned i gulvet i stedet for. Hans liv stod desværre ikke til at redde har de udtalt på hospitalet han blev hasteindlagt på.

Selskabet bag The Walking Dead serien har efter denne tragedie valgt at lukke produktionen af serien ned på ubestemt tid.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment