Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ingen multiplayer i det nye God of War

 

0
Posted 22. juni 2016 by

Det nye God of War til PS4 inkluderer ikke multiplayer, siger direktøren bag spillet, Cory Barlog. Dette blev bekræftet i en udtalelse til den spanske gaming-side Level Up.

Barlog bekræftede desuden, at God of War ikke er det sidste, vi ser til Kratos. Derudover fortæller han, at Kratos’ søn ved, at Kratos er en demi-gud, men sønnen kender dog ikke til Kratos’ barske fortid. Artiklen beskriver også at spillet vil køre på 30 FPS.

God of War: Ascension inkluderede multiplayer, som det eneste spil i serien, men Santa Monica Studios har altså valgt at droppe det i denne omgang.

Vi venter stadigvæk på en udgivelsesdato.

Ser I frem til God of War?

 

Comments

comments


Mille Veddinge

 
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment