Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Intet headset med Xbox One

 

0
Posted 26. juni 2013 by

Microsoft har oplyst at der ikke er noget headset med Xbox One. Ønsker du at kommunikerer med andre, uanset om det er mens du spiller eller ej, så er Kinect svaret. Kinect indeholder alt det du behøver for at blive råbt af, eller for at råbe af andre når du spiller online.

PlayStation 4 bliver leveret med et mono headset, som matcher funktionen af det som også er med Xbox 360.

Du skal være opmærksom på at Xbox One benytter et proprietært (unikt) stik hvilket begrænser dine muligheder for at anvende standard tilbehør. PlayStation 4 anvender et standard jack-stik, hvilket gør det muligt at anvende alle mulige former for headset.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment