Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Kom med bag kulisserne i Anno Online som er i dansk beta

 


0
Posted 14. marts 2013 by

Ubisoft og Blue Byte kunne tilbage i februar 2013 lancerer den danske beta af Anno Online. Anno Online kombinerer de populære gameplay elementer fra Anno franchiset med helt nye features der passer perfekt til et vanedannende web-baserede spil. Anno Online tilbyder fans en masse nye muligheder som tidliger ikke er set i andre udgivelser i Anno franchiset. Her kan blandt andet nævnes et helt ny brugersystem og historiefortælling tilknyttet til hvert kapitel der spilles.

Baseret på det anerkendte og prisvindende franchise, kan fans nu for første gang opleve masser af strategi, simulation, samt højt detaljeret animation og grafik, samlet i et web-baseret spil

Spillere kan bygge og udvikle store middelalderbyer med brug af det detaljerede økonomiske system, som der er elsket af Anno fans. I takt med at man opfylder sin befolkningsbehov, låser man op for flere byggemuligheder og vil samtidigt opleve mere krævende beboere. Det åbner op for at udvide sit rige med flere øer og forbinde dem med handelsruter.

Klik her for at begynde dit eventyr med Anno Online.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment